Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901

Progenion Smart PR360S Intelligente 360

Progenion Smart PR360S

299,-
incl. 21% BTW
Op voorraad, voor 11.00 besteld op werkdagen, de volgende dag in huis

Smart luchtreiniger PR360S-IUVH: Uw ultieme bondgenoot tegen allergieën

Ontdek de uitzonderlijke mogelijkheden van de nieuwste Progenion Smart PR360S-IUVH – een hoogwaardig stuk technologie dat speciaal ontworpen is als een essentiële bondgenoot voor mensen met allergieën, met name hooikoorts, astma en andere luchtwegaandoeningen. Dit professionele apparaat creëert een uitzonderlijk schone, bijna steriele omgeving, die uw welzijn aanzienlijk verhoogt en uw gezondheidsklachten verlicht.

Hydratatie van lucht

De Progenion Smart PR360S-IUVH, geïntegreerd met een compacte luchtbevochtiger, een 254nm
UV-C lamp en een krachtige ionisator die tot 2.000.000 ionen per cm³ produceert, transformeert uw leefruimte door tegelijkertijd te hydrateren en te zuiveren. De subtiele werking van de bevochtiger voegt vocht toe aan de omgevingslucht, wat resulteert in een aangename verhoging van de luchtvochtigheid en bevordert de luchtkwaliteit. Door de toevoeging van de UV-C lamp en een en een grote hoeveelheid aan negatieve ionen, creëert dit systeem een zeer schone en steriele atmosfeer, wat bijdraagt aan het verminderen van het risico op luchtweggerelateerde aandoeningen en ziekten, en het bevorderen van algemene gezondheid en welzijn.

Droge lucht verergert allergieën, wat kan leiden tot ongemakken zoals niezen, jeukende ogen en een loopneus. De Progenion Smart PR360S-IUVH kan deze symptomen aanzienlijk verminderen door de lucht iets te bevochtigen. Door een optimale luchtvochtigheid te handhaven, wordt de luchtkwaliteit verbeterd en kunnen allergenen in de lucht beter worden afgevangen, waardoor ze minder kans krijgen om allergische reacties te veroorzaken.

De UV-C technologie in de PR360S-IUVH helpt schadelijke micro-organismen zoals bacteriën en virussen te vernietigen, wat bijdraagt aan een sterielere lucht. Tegelijkertijd maakt de ionisator de kleinste deeltjes in de lucht zwaarder, zodat ze gemakkelijker door het filtersysteem kunnen worden opgevangen en uit de luchtcirculatie worden verwijderd. Deze combinatie van technologieën helpt niet alleen allergische symptomen te verminderen, maar draagt ook bij aan een algemene verbetering van de luchtkwaliteit in uw leefruimte. Dit maakt de Progenion Smart PR360S-IUVH een essentieel hulpmiddel voor iedereen die waarde hecht aan comfort en gezondheid, vooral voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën.

Slimme Luchtkwaliteit Sensor en Automatische Regeling

De Progenion Smart PR360S-IUVH gaat nog een stap verder met zijn innovatieve functies, waaronder een PM2.5 luchtkwaliteit kleurensensor. Deze geavanceerde sensor bewaakt continu de luchtkwaliteit, 24/7, en zorgt ervoor dat de lucht die u inademt altijd van de hoogste kwaliteit is.

Een unieke functie van deze sensor is de kleurindicatie voor de huidige luchtkwaliteit. Bij een slechte luchtkwaliteit kleurt de sensor rood, terwijl bij een gemiddelde luchtkwaliteit de sensor paars wordt. Als de luchtkwaliteit goed is, toont de sensor een blauwe kleur.

Nog indrukwekkender is dat de Progenion Smart PR360S-IUVH is ontworpen om volautomatisch te werken op basis van deze metingen. Als de sensor een verslechtering van de luchtkwaliteit detecteert, past de luchtreiniger automatisch het ventilatieniveau aan om de luchtkwaliteit te optimaliseren. Dit betekent dat u altijd kunt rekenen op de beste luchtkwaliteit, zonder dat u iets hoeft te doen.

Daarnaast begrijpen we dat niet iedereen de kleurindicaties constant wil zien. Daarom kunt u ervoor kiezen om de kleurringfunctie uit te schakelen als u dat wilt. Met de Progenion Smart PR360S-IUVH heeft u volledige controle over uw luchtkwaliteit.

Nachtrust verbeteren

Een schone en goed gehydrateerde lucht kan ook uw nachtrust verbeteren. Wanneer allergieën uw slaap verstoren, voelt u zich ‘s morgens minder uitgerust voelt. De Progenion Smart PR360S-IUVH kan helpen deze cyclus te doorbreken, waardoor u geniet van een ongestoorde en rustgevende slaap.

De Progenion Smart PR360S-IUVH luchtreiniger brengt het beste van design, functionaliteit en technologie samen, om u de meest efficiënte en gezondheidsbevorderende luchtzuiveringservaring te bieden.

 • Geschikt voor ruimtes tot 80m²
 • Kleuren sensortechnologie aanwezig
 • Ionisator met 2.000.000 ionen/cm³
 • 360 graden H13 HEPA-filter
 • CADR (onafhankelijk testrapport) van 501.5m³
 • Ultra zachte slaapstand
 • Laag stroomverbruik van 10 tot 70 watt
 • Inclusief afstandsbediening
 • Te bedienen via een app
 • Alle functies kunnen in- en uitgeschakeld worden
 • Afmetingen: 320x320x660 mm
 • Incl. 36o graden filter ( reeds geïnstalleerd)
 • 2 Jaar garantie

Specificaties

Beoordelingen

0 beoordeling
Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.