Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901

Voedingsthermometer

TCT303F

Zone Display
Dual display
2 jaar garantie
69,95
incl. 21% BTW
Uitverkocht

Voedselthermometer TCT303F

Praktisch toepasbaar dankzij
Infrarood en opvouwbaar thermokoppel.

Het meten van de temperatuur van producten is in vele sectoren en branches van groot belang. De eisen die worden gesteld aan de hygiëne en de behandeling van producten zijn hoog en er dient voortdurend rekening te worden gehouden met HACCP-normen. Altijd en overal de temperatuur van producten meten op een betrouwbare en efficiënte manier is dan gewenst.

De voedselthermometer TCT303F is een buitengewoon handig en praktisch instrument. Dit is te danken aan het 2 in 1-concept. Deze thermometer beschikt namelijk over een dubbele temperatuurmeting. Er kan contactloos door middel van infrarood-technologie worden gemeten, maar ook met behulp van de RVS insteekpen.
Deze metingmethodieken kunnen zowel afzonderlijk als tegelijkertijd worden uitgevoerd. Dat betekent dat zowel de buitenzijde van het product als het hart van het product nauwkeurig kan worden gemeten.

Infrarood meting
Een voordeel is bovendien dat u dankzij de infrarood meting niet in contact komt met het product wat deze thermometer bijzonder hygiënisch en geschikt maakt voor bijvoorbeeld dranken of vlees.
Vanzelfsprekend kan bij de TCT303F ook alleen de RVS insteekpen worden gebruikt.

Dual display & witte LED meetverlichting

De TCT303F is ultra dun en past gemakkelijk in broek of borstzak. De achterzijde is voorzien van een witte LED verlichting waarmee u eenvoudig de te meten positie kunt bepalen. Het lcd display heeft een dubbele temperatuur meter. Deze meet zowel de infrarood temperatuur als de temperatuur van de insteekpen. Na 4 minuten schakelt de thermometer zich automatisch uit, zodat geen overbodige stroom wordt verbruikt.

Zone display

Handig is ook dat de TCT303F over een aparte zone display beschikt, die duidelijk aangeeft of de temperatuur van een product zich in een gevaarlijke of veilige zone bevindt. Met de TCT303F 2 in 1-voedselthermometer bent u op ieder ogenblik en onder alle omstandigheden en toepassing verzekert van een nauwkeurig temperatuurmeting. De TCT303F wordt toegepast in diverse sectoren van de voedingsmiddelenindustrie, koeltransport en de horeca. Ook voor thuisgebruik is deze temperatuurmeter zeer geschikt

- Insteekmeting met veilige inklapbare voeler
- Contactloze infraroodmeting voor snelle controles
- Compact zakformaat
- Inclusief gratis certificaat
- Nauwkeurige infraroodmeting en insteekmeting
- Spatwaterdicht
- 2 jaar garantie

Specificaties

Zone Display
Dual display
2 jaar garantie

Beoordelingen

0 beoordeling
Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.